Observera att detta är en demobutik.

Det går således inte att få några varor skickade efter en beställning via webshopen. Det är en demobutik för intresserade återförsäljare.

Logitech fokuserar på innovation och kvalitet som levererar ett sortiment som är utformat för att öka användarens prestanda och optimera användningen oavsett om era medarbetare är hemma, på kontoret eller på språng.

PRODUKTIVITET OCH PRESTANDA
Den moderna arbetsplatsen kräver verktyg som gör att dina team kan prestera bättre än någonsin. Men när skrivbordet fylls med flera bildskärmar och enheter kan alla som kör olika plattformar, anslutningsmöjligheter och optimering av arbetsområdet vara en riktig huvudvärk. Work Better: s lösningar möter dessa utmaningar. Vårt sortiment består mestadels av trådlösa, precisionsverktyg som är utformade för att öka användarens prestanda och optimera arbetsområdet.
Se utvalt sortiment
title
VERKTYG SOM FÅR DITT TEAM ATT JOBBA FRISKARE
Digitala medarbetare lägger mer tid än någonsin på att utföra repetitiva uppgifter som kan öka muskelspänningen, orsaka skada och äventyra den totala produktiviteten. Med ökad medvetenhet om digital hälsa efterfrågar fler användare ergonomiska verktyg som hjälper till att lindra obehag. Vår Ergo -produktserie går utöver det. De är utformade med kriterier som fastställts av ledande ergonomer och testats i vårt dedikerade Ergo Lab.
Se utvalt sortiment
title